Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Alakurtin tie" by Reino LehvÀslaiho * eBook PDF Kindle ePub Free

Alakurtin tie

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Alakurtin tie
  • Author : Reino LehvĂ€slaiho
  • Release Date : January 20, 2010
  • Genre: Military & Warfare,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1313 KB

Description

Tappavankuumaa terĂ€stĂ€ – sotakamreerin 44. rautaisannos!

EletÀÀn jatkosodan kolmatta syksyĂ€ Lapin rintaman takaisissa parakkirisoissa. Luutnantti MĂ€nnyn toinen sissikomppania komennetaan sadan miehen voimin tuhoamaan vihollisen huoltotukikohta ja autokolonna. TehtĂ€vĂ€ suuntautuu Alakurtista itÀÀn kohti Kantalahtea ja JÀÀmerta – suurien soiden, tuntureiden ja vuolaiden virtojen maahan. Vaikka isku onnistuu, paluumatkalaiset maksavat tuhotyöstÀÀn kovan hinnan. Alakurtin tie muuttuu kohta verisohjoiseksi kuolemantaipaleeksi, kun venĂ€lĂ€isten valiojoukot iskevĂ€t sÀÀlittĂ€ pÀÀlle pĂ€ivin ja öin.

Viholliset ovat kuitenkin nopeita nöyrtymÀÀn suomalaississien ampuessa konepistooleillaan tiet auki ylivoiman edessĂ€kin. Alakurtin kenttĂ€vartioon palaavat enÀÀ kovan sotatien lĂ€pikĂ€yneen komppanian riekaleiset rippeet. VielĂ€ nĂ€inĂ€ vuosinakin jotkut sissisankarien jĂ€lkelĂ€iset ovat kertoneet, kuinka kersantti Kivi tuodessaan haavoittuneen sissiluutnantin takaisin omien puolelle putosi verissÀÀn polvilleen, risti sormensa ja rukoili: ”IsĂ€ Jumala, Jeesus Kristus, minĂ€ kiitĂ€n, kun autoit – ei saatana – ei koskaan enÀÀ…”

Reino LehvÀslaiho, sotakirjallisuutemme talttumaton terÀsmies, on takonut jÀlleen raudanlujan kuvauksen erÀÀn sissipartion lohduttomilta korpitaipaleilta.


Free PDF Books "Alakurtin tie" Online ePub Kindle